Správný poměr

Máte před sebou obtížný úkol v podobě upečení slavnostního dortu? S námi to bude jednoduché. Všechny potřebné dortové formy, formičky na modelaci, dekorační figurky, cukrářské modelovací hmoty, potravinářská barviva, polevy, glazury, želatiny, šlehačku i pravou čokoládu. Velkým pomocníkem při zdobení dortu je marcipán. Jeho historie sahá do minulosti stovky let zpátky, kdy se stal první cukrovinkou na světě. Je vyroben z oloupaných namletých sladkých mandlí a kvalitního cukru. Poměr těchto dvou surovin ovlivňuje jeho využití. Pokud si u nás objednáte poměr 1:3, bude vhodný k využití na potažení dortu i na modelování figurek. Poměry 1:1 a 1:2 lze využít také na potažení dortu nebo také jako náplň do různých bonbonů a pralinek.

Sladká tečka

So vše udělá z vašeho dortu opravdu skvěle vypadající a výborně chutnající sladkou tečku na závěr oslavy? Můžete to být nejen marcipánová hmota, díky které vytvoříte ozdobičky a figurky přesně podle přání a oblíbenosti oslavence, ale například i vhodné předměty na servírování, například dekorační kelímky, papírové krajky, dortové podnosy a stojany i kvalitní nože.

Správný poměr
Ohodnoťte příspěvek